Nàstic 0- 2 Cádiz

El Nàstic no ha pogut sumar els 50 punts que tant necessitava per assegurar-se la permanència. Amb deu homes, ha caigut per 0-2 aquesta tarda al Nou Estadi davant el Cádiz. Pels andalusos una victòria també era vital per allunyar-se de la zona baixa i no han fallat.

El Nàstic ha començat amb moltes ganes però poc a poc s'ha anat desinflant. Al minut 4 ha arribat la primera ocasió pels tarragonins, José Mari ha deixat una bona pilota a Campano però el capità l'ha enviat fora. Mentrestant, els de Víctor Espárrago arribaven amb facilitat a la porteria de Rubén Pérez i en el 34' Ogbeche ha fet un gran xut que ha superat el meta grana. Al minut 40' el col·legiat ha expulsat amb vermella directa a Fran Vélez i el Nàstic ha hagut d'afrontar la resta de minuts amb només 10 homes sobre el terreny de joc.

A l'inici de la segona part Luis César ha donat entrada a Rubén Navarro i a Álex Cruz, com ha revulsius, però tot ha continuat pràcticament igual. Al minut 60 ha arribat el segon gol del Cádiz, que ha acabat de desmoralitzar el conjunt grana. Enrique, en posició dubtosa, fa una passada a Diego Tristán que envia la pilota al fons de la xarxa.

El Nàstic haurà d'esperar una setmana més per sumar els 50 punts i assegurar-se d'una vegada la categoria. Serà el proper dissabte contra el Celta.