Nàstic 0 – 8 Espanyol (Juvenil)

El Juvenil del Nàstic ha caigut aquest matí a casa davant l'Espanyol per 0 gols a 8 en el darrer partit de lliga. El conjunt visitant ha dominat el joc i ha estat molt superior a l'equip tarragoní durant els 90 minuts. S'ha arribat al descans amb un resultat de 0-4 i a la repressa els blanc-i-blaus han sentenciat amb quatre dianes més. El jugador espanyolista Thievy ha estat un dels protagonistes de l'encontre després de sumar tres gols en el seu compte particular. Tot i aquesta victòria dels de Martin Posse, ha estat el F.C Barcelona qui s'ha proclamat campió de lliga pel goal average, després d'empatar a un contra el Cornellà.

El conjunt d'Iván Moreno ha tancat com a vuitè classificat amb 36 punts, 9 victòries, 9 empats i 12 derrotes, la temporada al Grup III de la Divisió d'Honor del futbol Juvenil.