Nàstic 1-0 Numancia

El Nàstic ha guanyat aquesta tarda per 1-0 al Numancia. Els tarragonins han lluitat i s'han entregat al màxim durant els noranta minuts. Després d'imposar-se al Cartagena (2-0) fa dues setmanes, els grana han sumat una nova victòria al Nou Estadi davant una afició molt entregada. Més de 5.000 espectadors han animat sense parar al Nàstic i han gaudit de la segona victòria consecutiva dels d'Oliva a casa, que els allunya encara més del descens. Un gol de Powel a la primera part ha estat suficient per assegurar-se el triomf.

El Nàstic  ha fet una molt bona primera part, creant perill i pressionant. El Numancia ha guadit de l'ocasió més clara al minut 7 de joc; amb Rubén Pérez adelantat, Del Pino ha volgut sorpendre'l per dalt però la pilota s'ha perdut per sobre del travesser. Al minut 21 ha arribat el gol del Nàstic. Powel ha recuperat la pilota i després de marxar sol per la banda, el seu xut ha passat per sota de les cames de Lafuente, fent pujar el 1-0. Al 34' els grana han fet una bona jugada en equip quan Bergantiños li ha ficat l'esfèric a Moran però el seu centre buscant a Powel no ha arribat a l'holandès.

A la segona meitat els tarragonins han continuat en la mateixa linia. Al minut 52 Powel ha tornat a provar sort però el seu xut l'ha refusat el meta sorià. Al 58' una oportuna mà de Rubén Pérez ha evitat que el xut de Garmendia acabés al fons de la xarxa. Poc després, els locals han guadit d'una altra oportunitat però el xut de Sanchón després d'un rebot ha sortit fregant el travesser de Lafuente. I a deu minuts del final de nou Sanchón no ha aconseguit controlar bé una pilota dins l'àrea després de que el porter del Numancia refusés un xut de Gerardo.

Amb aquesta victòria el Nàstic ha donat un pas endavant i s'ha col·locat a tres punts de la zona de descens. El proper dissabte visitarà el Nuevo Arcángel per enfrontar-se al Córdoba.