Nàstic 1 – 1 Alcoyano

El Nàstic s’ha acomiadat de la temporada 2012/13 amb un empat a un gol al Nou Estadi davant de l’Alcoyano. Els de Javi Salamero s’han avançat en el marcador però no han pogut mantenir el resultat fins al final d’un partit que han acabat jugant amb deu jugadros.
El Nàstic no s’ha deixat sorprendre per l’Alcoyano i, ben plantat en el terreny de joc, ha intentat apoderar-se de la pilota per minimitzar riscos i crear perill a dalt. El rival tampoc ha donat facilitats al darrere, però ha estat el Nàstic qui ha creat més ocasions en els primers vint minuts. Una d’Aarón Bueno i dues de Marcos haurien pogut modificar el marcador a favor.
Amb el pas dels minuts, l’Alcoyano ha anat guanyat terreny de joc però sense arribar a inquietar la porteria defensada per Sergio. A cinc minuts pel final del primer període, els valencians s’han fet amb el control de la pilota i han gaudit de les millors arribades. Tot i això, el Nàstic ha desarticulat qualsevol acció de perill i s’ha arribat al descans amb 0 a 0 en el marcador.
A la represa els dos equips han perdut la intensitat mostrada al primer temps i s’ha imposat el joc al mig del camp en detriment de les jugades d’atac. Aviat ha canviat aquesta situació amb el gol del Nàstic. Marc Martínez, al minut 55, ha servit una falta des del vèrtex esquerre i, amb l’ajuda d’un rebot, la pilota ha acabat al fons de la xarxa.
Amb el marcador a favor, Javi Salamero ha introduït el primer canvi. Eugeni ha entrat per Bezares i uns minuts més tard, Mairata ha substituït Marc Martínez.
L’Alcoyano s’ha vist obligat a mirar amunt i això ha propiciat que al minut 79, Julio De Dios aconseguís la igualada pel seu equip. La resposta del tècnic del Nàstic ha estat immediata a l’introduir al terreny de joc a Virgili per Javi Martínez.
En el tram final del partit, Alberto Benito ha vist la segona targeta groga, pel que el Nàstic ha acabat el partit amb 10 homes sobre el terreny de joc. L’Alcoyano ha pressionat amb força per endur-se els 3 punts i el Nàstic ho ha intentat amb algun contraatac. Això no obstant, cap dels dos equips s’ha mostrat encertat i el marcador ja no s’ha mogut.
El Nàstic tanca la temporada 2012/13 amb 60 punts.