Nàstic 1-1 At. Baleares

El Nàstic ha empatat aquest migdia amb l'Atético Baleares en un encontre igualat i en el qual cada equip ha tingut una part. Els tarragonins s'han avançat al primer temps amb un gol de Quintana, però l'ex grana David Sanchez ha empatat a la represa amb una falta directa magistral.

El partit ha començat controlat pels grana. I és que malgrat que els de Kiko Ramírez no han posat setge sobre la porteria del Baleares, han sapigut dominar els temps del joc, la pilota i sobretot als atacants visitants. Calderón i Quintana ho intentaven per banda, mentre que De la Espada batallava una i una altra vegada contra el centrals rivals. Ha estat en una d'aquestes que, Quintana ha iniciat una jugada que, passant per les botes de Caledrón ha centrat a l'àrea i el mateix jugador canari avançava als grana. Corria la mitja hora de joc i els tarragonins ja anaven per davant en el marcador. L'Atlético Baleares, aleshores, ha reaccionat, i els darrers minuts de la primera meitat han tingut més sabor visitant que local. Malgrat tot, els grana han estat molt en defensa i l'avantatge s'ha aguantat fins al descans

A la represa el guió s'ha assemblat més als darrers minuts de la primera que no pas a l'inici del partit. Tot i així, Arriaga ha estat a punt d'engrandir l'avantatge dels grana, però el seu xut ha marxat alt. Del possible 2-0 s'ha passat a l'empat. Una falta lateral a l'esquerra de la porteria de Ruben Pérez l'ha servit magistralment l'ex jugador del Nàstic David Sanchez, col·locant la pilota al fons de la xarxa i l'un a un en el marcador.

Els darrers 25 minuts de partit no han estat suficient per a què els tarragonins aconseguissin el gol de la victòria i, al final, l'empat ha estat el resultat que ha dictat sentència. Un unt per cada equip i a pensar en dimecres, quan el Nàstic s'enfrantarà al filial del Mallorca a Palma.