Nàstic 1 – 1 CD Atlètic Balears

El partit entre l’equip grana i el balear ha finalitzat amb el resultat d’empat a 1 en el marcador. Tot i que el Nàstic s’ha avançat mitjançant Marcos, ha controlat la possessió de la pilota durant gran part del partit i ha arribat a la porteria rival en nombroses ocasions, no ha pogut vèncer al conjunt visitant. Després d’aquest empat, l’equip de Vicente Moreno segueix una setmana més al capdavant de la classificació del Grup III de la Segona Divisió B amb un total de 43 punts.

El partit s’ha iniciat amb gran intensitat per part del Nàstic, que ha guanyat la possessió de l’esfèrica des del primer moment. Al tercer minut, el conjunt visitant ha comés sobre Marcos una falta molt perillosa, a gairebé un metre de la línia de l’àrea. El xut posterior de Marc Martínez s’ha estavellat contra els jugadors que formaven la tanca defensiva i la pilota ha sortit a córner. Aquest ha estat sacat novament pel jugador català i ha provocat un embolic al centre de l’àrea per part dels defenses balears, que s’ha saldat amb un nou córner des de l’altre costat. En aquesta ocasió, Marc Martínez ha donat efecte a la pilota que ha estat a punt d’entrar i fer un gol olímpic. El porter, amb problemes, ha pogut refusar quan estava a punt de se gol. Al minut 10, en una centrada de Gerard des de la banda dreta, Marcos ha rematat de cap una pilota a mitja alçada cap a la porteria, ajustant-la tant al pal que ha fet inútil l’estirada del porter. Ha suposat el primer gol de l’equip grana (1-0). Un instant després de que es posés novament l’esfèrica en joc, el mateix davanter ha robat la possessió a l’equip visitant, ha fet una passada cap a Cristóbal, que arribava des de darrere i ha xutat. El porter Victor ha refusat la pilota que anava cap a la porteria. Just després, una gran combinació realitzada per Marcos, Rayco i Lago Jr, ha acabat amb la pilota al centre de l’àrea en possessió de l’ivorià, però no ha trobat una bona posició de remat. Durant els 30 primers minuts, els tarragonins han estat dominant clarament, tancant el conjunt balear en la seva àrea i sense deixar-lo arribar en cap ocasió a la porteria de Reina. Quan quedaven deu minuts per al final de la primera part, una bona jugada col·lectiva del conjunt grana, en la que han basculat de banda a banda de l’àrea rival, ha deixat a Gerard en bona posició per provar al porter Víctor, però la seva rematada ha estat refusada per la defensa. Finalment, l’última ocasió de l’equip local abans del descans, ha estat un xut de Marc Martínez que s’ha perdut per la línia de fons. L’Atlètic Balears, per la seva banda, no ha aconseguit arribar en cap ocasió a la porteria defensada per Reina.

A la mitja part, tots els assistents al Nou Estadi han pogut veure la presentació del futbol base del Centre d’Esports Constantí. El projecte ‘Junts Commarca’ s’ha iniciat amb el municipi de Constantí com a protagonista. Els diferents municipis i clubs de futbol adherits al projecte seran els convidats en els partits que resten per finalitzar la temporada.

La segona part ha començat amb aquest avantatge inicial del Nàstic, però al minut 51, en una jugada en la qual Gerard Valentín ha acabat estès a la gespa, Carlos ha xutat des de l’interior de l’àrea del Nàstic i ha empatat el matx. Era la primera arribada de l’equip entrenat per Gustavo Siviero (1-1). Un minut després, Marc Martínez ha provat sort des de fora de l’àrea, però la pilota ha estat aturada pel porter Víctor. Al minut 57, s’ha dut a terme el primer canvi dels grana. Ha sortit al camp Ferran Giner en substitució de Lago Jr. Precisament el que acabava de sortir, Giner, ha iniciat la següent jugada de perill. Després d’un bon barret per deixar endarrere a un adversari, ha cedit la pilota cap a Cristóbal; aquest ha fet una passada cap a Marc Martínez, que ha fet un bon xut des de lluny que ha hagut de refusar el porter. Quan es complia l’equador de la segona part, Gerard ha realitzat una internada per la seva banda que ha acabat amb un centre ras sobre la gespa. Després de diversos intents de xut de jugadors grana, la jugada ha finalitzat amb una rematada de Cristóbal, que ha estat allunyada per la defensa. El Nàstic ha realitzat el seu segon canvi uns instants després. Ha sortit al camp Azkorra pel golejador Marcos. En aquell moment, s’ha produït la lesió de Gerard Valentín, que ha obligat al conjunt tarragoní a fer el tercer canvi. El jove lateral ha estat substituït per Xisco Muñoz. Durant els últims deu minuts de partit, el Nàstic ha augmentat la pressió al rival i ha protagonitzat diverses arribades. La primera d’elles ha estat una falta botada per Ferran Giner des de lluny, i que el porter Victor ha refusat amb els punys avançant-se a un parell de jugadors grana que es disposaven a rematar. Després, un parell de faltes més han originat perill a favor de l’equip local. La primera ha estat treta per Marc Martínez, i el porter ha hagut d’intervenir novament amb els punys per evitar que la centrada arribés al seu destí. La segona, també treta pel migcampista, per molt poc no ha trobat el cap d’Azkorra. Quan s’arribava al final del temps reglamentari, el Nàstic ha atacat amb una deixada de cap de Xisco Muñoz cap a Rayco, que ha centrat l’esfèrica, l’ha tocat Azkorra de cap, i per poc no ha arribat Xisco Muñoz; en el que hagués estat una ocasió clara de gol. Finalment, a l’última ocasió del partit, el davanter basc ha rematat de cap una centrada de Mossa, que ha pogut aturar el porter visitant.

Els de Vicente Moreno sumen set jornades consecutives sense conèixer la derrota (5 victòries i 2 empats) i segueixen al capdavant de la classificació del grup III amb un total de 43 punts. La propera jornada s’enfrontaran davant l’Hércules CF. El partit es disputarà el diumenge 8, a les 18.00 hores, a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant.

Nàstic: Reina, Gerard Valentín (Xisco Muñoz, 76’), Mossa, Xisco Campos, Pablo Marí, Manolo Martínez, Cristóbal, Marc Martínez, Marcos (Azkorra, 73’), Rayco, Lago Jr. (Ferran Giner, 57’).

CD Atlètic Balears: Víctor, Jaime, Tim (Tedi, 57’), Mairata, Gabriel, Esteban, Miguel (Thilo, 80’), Cristian, Alejandro, Francesc, Carlos (Alfonso, 84’).

Incidències

Targetes grogues: Gerard Valentín, 6’; Marc Martínez, 23’; Manolo Martínez, 66’, Pablo Marí, 76’; Francesc, 77’; Alejandro, 80’; Victor, 88’ i Tedi, 90’.