Nàstic 1-1 Córdoba

El Nàstic ha sumat un punt aquesta tarda al Nou Estadi davant el Córdoba. Els de Luis César han treballat i han controlat el partit, sobretot a la primera part. Els tarragonins han obert el marcador al minut 74 però al 83' el col·legiat ha assenyalat la pena màxima a favor del Córdoba, que ha significat l'empat a un.

En la primera part els grana s'han fet amb el partit i s'han apropat insitentment a la porteria del Córdoba mentre que els andalusos gairebé no ha creat perill. Al minut 2, Delporte xuta una falta però l'esfèric surt fregant el pal esquerra. Al 27' Moran cau dins de l'àrea i reclama penal però el col·legiat no assenyala res, i al 30 el xut de Xisco Campos des de fora de l'àrea surt desviat, després d'una gran jugada en equip. Amb al 0-0 s'ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Nàstic ha continuat tenint ocasions i pressionant per buscar el gol, que ha arribat al minut 74 de mans de Mairata. Miki xuta una falta i el central mallorquí remata de cap enviant la pilota al fons de la xarxa. Però l'alegria ha durat poc; al 82' l'àrbitre ha assenyalat penal a favor dels visitants i Luque, que havia entrat en el segon temps, no ha perdonat, i ha marcat el 1-1.

Els grana jugaran el proper diumenge contra el Tenerife.