Nàstic 1 – 2 CE L’Hospitalet

Primera derrota al Nou Estadi aquesta temporada. El Nàstic ha perdut contra l'Hospitalet per 1 gol a 2. Als grana se'ls ha posat ben aviat el partit de cara gràcies al gol de Marc martínezperò no han sabut tancar-lo i han acabat cedint els tres punts.

Plantejament inicial seriós el del Nàstic, que en deu minuts ja havia disposat de dues bones ocasions de Perera per obrir el marcador. Ben col•locats al darrere i pressionant al davant, el gol no ha tardat en arribar.
Al 14, Marc Martínez ha obert el marcador amb un golàs de falta que ha enganyat la defensa rival. Mentre tothom esperava la centrada, el 10 del Nàstic ha buscat la porteria i ha fet pujar el primer.
Amb el vent de cara, el Nàstic ha afluixat una mica la intensitat del joc, però ha mantingut la tensió en totes les seves línies. Els grana han seguit tocant i combinant amb sentit i així s’han succeït algunes ocasions més abans d’arribar al descans. Javi Martínez i Perera han gaudit de dues clares ocasions cada un per ampliar distàncies. Quan semblava que s’arribaria a la mitja part amb 1 a 0 al marcador, una jugada a la contra ha agafat desprevinguda la defensa grana, i l’Hospitalet, mitjançant Viale, ha establert la igualada.
El gol ha deixat tocats els grana i, a la represa, el Nàstic ha sortit més contemplatiu que a la primera part. L’Hospitalet, per contra, ha anat guanyant terreny als grana i equiparant les forces dels dos conjunts.
Els de Miguel Álvarez han sabut robar-li la pilota al Nàstic i a partir d’aquí arribar amb perill a la porteria de Rubén. Salamero mentrestant, ha mogut la banqueta i ha donat entrada a David Haro i Eugeni per Fran Vélez i De Lerma.
Al Nàstic li ha costat arribar amb claredat i elaborar jugades amb sentit. Fins que al minut 75 els grana han posat una marxa més i han anat en busca del segon gol. Javi Martínez, Xisco Campos i Marcos ho han provat, però les seves accions no han estat recompensades. I quan semblava que el gol no tardaria en arribar, ha estat l’Hospitalet, al minut 85, qui s’ha avançat en el marcador. Moyano ha fet el segon del seu equip i el gol que serviria per tancar el marcador.

El Nàstic  una bona oportunitat ara per tornar a trobar el camí de la victòria el proper diumenge una altra vegada al Nou Estadi, contra el Mallorca B.