Nàstic 1 -2 Celta

El Nàstic ha perdut per 1 a 2 davant el Celta de VIgo en el darrer partit de la temporada al Nou Estadi. Amb aquesta victòria el conjunt gallec s'apropa més a Primera Divisió mentre que els grana s'acomiaden de la Segona Divisió i de vuit anys al futbol professional. El celta ha obert la llauna al minut cinc amb un gol de penal de Iago Aspas i abans del descans Natxo Insa ha marcat el 2 a 0. Antonio Longas, amb una gran diana des de la medul·lar, ha marcat el 1 a 2 definitiu al 65'.

A la primera meitat al Nàstic li ha costat molt arribar a la porteria de Yoel i els de Paco Herrera s'han fet amb el control del joc. Abans d'arribar al minut 5 Iago Aspas ha avançat els seus amb un gol de penal i a partir d'aquí els grana han hagut d'afrontar la resta de minuts amb el marcador en contra. Els grana han buscat l'empat però han tingut molts problemes per arribar als metres finals amb perill. L'ocasió més clara ha arribat en el minut 36 quan el cop de cap de Mikel Orbegozo ha sortit fregant el travesser. En el 45' els gallecs han fet pujar el 0 a 2 després que Natxo Insa aprofités un mal refús de Mairata per perforar la porteria de Rubén Pérez. A la segona part el Celta ha seguit tenint el control però el gol de Longas ha donat ales al conjunt grana. Al 48' era Eugeni qui ho probava amb un xut llunyà i al 57' era Mario Bermejo. Al minut 65' Antonio Longas retallava distàncies amb un espectacular gol des del mig del camp. A partir del gol, els de D'Alessandro s'han vingut a dalt i cada cop han arribat amb més freqüència a la meta gallega. Al 68' Eugeni ha fet una boníssima passada per la banda a Àlvaro Rey però la seva centrada buscant Juan Millan l'interceptat Yoel. Al 78' Tuni ha tingut l'empat molt a prop però el seu xut ras ha sortit fregant el pal dret de la porteria del Celta. Al 89' Seoane esgotava les possibilitats amb un potent xut des de la frontal que ha acabat aturant Yoel.

3 punts que s'en van cap a Balaídos i el Nàstic jugarà el darrer matx de la temporada el proper cap de setmana al camp de l'Elche.