Nàstic 1-2 Deportivo

Partidàs el que s'ha vist aquesta nit al Nou Estadi. El Nàstic ha protagonitzat un gran matx davant el líder de la categoria. Els grana han ficat intensitat, velocitat i s'han deixat la pell i el cor durant els noranta minuts. Sobre el terreny de joc no s'han vist diferències entre el proper equip de Priemera Divisió i el cuer de Segona. El Nàstic s'ha avançat al minut 12 amb un gol de cap però al 31' Bruno Gama ha ficat taules. Ja en temps de descompteXisco ha sentenciat amb un altre gol. Passat el temps reglamentari, l'àrbitre ha expulsat al segon entrenador del Nàstic, Jesus Mari Serrano, que avui exercia de primer tècnicdegut a la sanció de D'Alessandro.

Grandíssima primera part dels dos equips amb continus atacs tant dels grana com del Depor. Al minut 6 els homes d´Oltra començaven a apropar se a la porteriá de Ruben Pérez. Guardado era qui ho probava primer amb un potent xut que ha rebotat a Mairata i Lassad sha fet amb la pilota però la seva rematada ha sortit molt desviada. Al 10' els locals han protagonitzat una bona jugada, quan Abalo ha ficat l'esfèric des de la banda veient l'arribada de Rodri però Bergantiños s'ha avançat i l'allunyat cap a Seoane però el xut final del gallec, des de fora de l'àrea, s'ha perdut per sobre de la porteria d'Aranzubia. I al minut ha arribat el gol del Nàstic. Xisco Campos ha aprofitat una passada rasa des de la banda esquerra de Dani Abalo per enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb l'avantatge al marcador, el bon joc dels locals ha continuat i al minut 29 han tingut una gran ocasió per ficar el 2 a 0. Raúl Fuster ha ficat un córner i després de la pentinada d'un jugador del Nàstic, Moran ha tingut el segon gol, amb un cop de cap que Aranzubia ha aconseguit refusar. Però quan millor estava el Nàstic, jugant de tu a tu al líder, ha arribat l'empat. En una contra del Deportivo, Bruno Gama amb un xut ras per la dreta de Ruben Pérez ha marcat el 1 a 1. Al minut 39 Dani Abalo ha tingut una altra ocasió claríssima per marcar però no ha pogut aprofitar la boníssima assistència de Moran des de la banda, i sol davant el porter, ha enviat la pilota fora. A un minut pel descans, el Nàstic s'ha tornat a col.locar davant de la porteria d'Aranzubia, però el porter visitant ha estat atent en els dos xuts de Raúl Fuster. La segona part ha començat més relaxada i fins al minut 60 no s'han produït les primeres arribades. Riki era el primer que ho intentava però el seu xut ha marxat fora. Al 63' Peragon, que havia entrat en el lloc de Tuni feia deu minuts, ha xutat des de lluny però la pilota s'ha estavellat al lateral de la xarxa i al 64' el xut llunyà de Guardado s'ha perdut per la línia de fons. Al 74' la mà de Ruben Pérez ha evitat la més clara ocasió dels homes d'Oltra enviant a córner un gran xut de falta de Morel. Al 81' Moran ha fet una bona assistència des de la banda però el cop de cap d'Álvaro Rey l'ha acabat aturant Aranzubia en dos temps. El mateix Álvaro l'ha tornat a tenir al 88' però el seu xut l'ha refusat el porter i la pilota ha tornat a l'extrem andalús que l'ha acabat enviant fora. En temps de descompte Xisco ha sentenciat el matx amb el 1 a 2 definitiu i ha donat els tres punts al conjunt gallec.

El Nàstic tornarà a jugar diumenge el penúltim partit de la temporada i el darrer al Nou Estadi, i a Segona Divisió A. Els homes de D'Alessandro rebran el Celta de Vigo a les 18h.