Nàstic 1 – 2 Lleida

El Nàstic no ha iniciat amb bon peu la campanya 2013-14 i aquesta tarda s’ha vist superat al Nou Estadi pel Lleida Esportiu. Els grana, que han dominat el joc en bon part de la primera meitat, han inaugurat el marcador mitjançant Perera, però no han pogut mantenir el resultat i ha vist com el Lleida capgirava el marcador.

Inici igualat entre el Nàstic i el Lleida. Els de Santi Castillejo han sortit amb cautela, mirant de no cometre errors i protegint bé el darrere per no veure’s sorpresos durant els primers minuts. Cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions clares, però passat el primer quart d’hora i els minuts de tempteig inicials, el Nàstic ha començat a apoderar-se de la pilota, del control dels temps i de les ocasions. Xisco, Perera i David Sánchez han protagonitzat les millors ocasions fins al minut 28, quan l’extremeny, ara sí, s’ha convertit en el primer golejador de la temporada. Perera, ben posicionat dins de l'àrea petita, només ha hagut d’empentar la pilota dins la porteria la centrada de Lago Júnior des de la dreta.

Amb el marcador i el partit de cara, el Nàstic s’ha trobat còmode sobre el terreny de joc, portant la iniciativa i arribant amb perill a la porteria del Lleida. Tot i el domini grana, ha estat el Lleida qui també ha trobat el camí del gol. Milla, al minut 38 i aprofitant un mal refús de la defensa tarragonina, ha establert l’empat a 1.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. A la represa els de Castillejo han continuat amb el mateix guió que a la primera part, i Perera de nou hauria pogut desfer l’empat. Amb el pas dels minuts però, el Lleida ha trobat en el contraatac la manera de fer mal al Nàstic. Tomeu ha salvat l’equip en dues ocasions seguides, però a la tercera ha vist com en el minut 54, el xut de Milla entrava després de tocar el travesser.

La resposta de Castillejo ha estat introduir Querol al partit en substitució de Xavi Molina. Després d’uns minuts d’incertesa, el Nàstic ha intentat buscar la igualada en un partit que el Lleida ha sabut llegir bé i en el que ha seguit posant a prova al porter Tomeu. El mallorquí ha resolt bé totes les arribades visitants mentre Kike Tortosa, que havia entrat per Perera, ha tingut la seva ocasió per marcar des de fora l’àrea. En el tram final del partit, Giner ha rellevat Calavera. En el temps de descompte, Lucas Viale ha vist la vermella directa, pel que el Nàstic ha acabat el partit amb deu homes.
Els grana miraran ara de trobar la primera victòria al camp del Prat el dissabte a les 19:00h.