Nàstic 1-2 Villarreal B

El Nàstic no ha pogut sumar els 3 punts davant el Villarreal aquesta tarda al Nou Estadi. El conjunt de Castelló ha guanyat per 1-2.

La primera part ha transcorregut sense ocasions ni pel Nàstic ni pel Villarreal. Només un cop de cap de Powel al minut 14 de joc que ha acabat a les mans de Mariño, ha estat la jugada de més perill pels grana. Han estat uns 45 minuts sense emoció en els que el joc s'ha concentrat al mig del camp.

Només arrencar la segona meitat el Nàstic ha tingut una bona oportunitat per obrir el marcador, però el xut de Rubén Navarro l'ha aturat de nou Mariño. Al 57' l'àrbitre ha assenyalat penal a favor del conjunt visitant per una falta sobre Hernán Pérez. Marcos després de un segon xut no ha perdonat i ha fet pujar el 0-1 però tres minuts després Rodri ha retornat l'esperança al seu equip amb un xut que ha acabat al fons de la xarxa. Al 63' Hernán Pérez marxa per la banda i amb un xut creuat aconsegueix marcar el 1-2.

El Nàstic jugarà el proper diumenge al camp del Granada.