Nàstic 1- Espanyol 1

El Nàstic ha empatat a un davant l'Espanyol en el Trofeu Ciutat de Tarragona. El partit d'aquesta tarda servia de presentació de la nova plantilla grana davant l'afició i tot i, que el Trofeu finalment se l'han emportat els blanc-i-blaus, el nou Nàstic d'aquesta temporada ha donat una gran imatge.

Els de Luis César han dominat el joc, sobretot en la segona part i han gaudit de forces ocasions. La primera meitat ha acabat sense gols. Els de Pochettino han gaudit de l'ocasió més clara en el minut 36 de joc, però el xut del jugador espanyolista s'ha trobat amb el pal dret de la porteria de Moragon. Al minut 41 Sergio envia la pilota per sobre de la porteria d'Álvarez després de la centrada de Walter. El mateix Walter, només un minut després, ha tingut a les seves botes l'oportunitat d'avançar els grana però el seu xut s'ha estavellat al pal.

En la segona part, l'Espanyol ha sortit molt fort però Rubén Pérez, que ha entrat a l'inici de la segona part, ha estat molt encertat evitant tota ocasió del conjunt visitant. Al minut 54 el meta espanyolista, Kameni que havia entrat a l'inici de la segona meitat en substitució de Álvarez, ha hagut d'abandonar el terreny de joc degut a un esguinç lleu al turmelll esquerra. Al minut 72' ha estat Moran qui ha tingut una nova oportunitat de marcar, però de nou el pal ha evitat que el seu xut acabés al fons de la xarxa. Al minut 82 ha arribat el gol pel conjunt tarragoní, Rubén Navarro de falta directa ha marcat el 1-0. Quan semblava que el partit ja estava resolt, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de l'Espanyol per una falta de Mairata sobre un jugador visitant quan aquesta marxava sol i ha expulsat al jugador grana. Osvaldo ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima, anotant el 1-1 definitiu.

L'Espanyol ha rebut el Trofeu de campió de la mà del president del Nàstic, José Maria Fernández i de l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros per cortesia del club, mentre que el Nàstic ha rebut el Trofeu de subcampió.