Nàstic 1- Real Unión 2

El Nàstic ha perdut contra el Real Unión per 1-2 aquesta nit al Nou Estadi. La pluja, que no ha deixat de caure durant els noranta minuts i l'estat de la gespa, han complicat molt el joc. Els bascos necessitaven sumar els tres punts per continuar lluitant per la permanència i no els han deixat escapar.

Durant la primera meitat el conjunt d'Iñaki Alonso ha pressionat molt bé i ha creat perill però ha sigut el Nàstic qui s'ha avançat al minut 34. Campano ha tret un córner que ha rematat de cap Mairata, enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el marcador a favor dels grana s'ha arribat al descans. Al 61' Descarga pel Real Unión rematava també de cap, marcant el gol que ha suposat l'empat. El segon gol dels bascos ha arribat al minut 72, de la mà de Rubén Durán que havia entrat al terreny de joc feia només tres minuts, en substitució de Quero.

El Nàstic ocupa la onzena posició a la taula amb 47 punts i demà ja començarà a preparar el proper partit contra el Castelló.