Nàstic 2 – 0 UE Sant Andreu

El Nàstic ha tornat a guanyar al Nou Estadi, aquesta vegada contra el Sant Andreu i per 2 gols a 0. Els grana continuen amb la seva bona ratxa de resultats i ja són vuit els partits guanyats que acumulen els de Salamero. Aarón Bueno, de penal, i David Haro han signat els gols d’un partit treballat des del principi i patit fins els darrers minuts.
El Nàstic ha sortit intens, pressionant la sortida de pilota rival i guardant l’esquena. Això ha permès que ben aviat, al minut 7, Perera gaudís de la primera gran ocasió del partit. En dues jugades seguides ha pogut perforar la porteria del Sant Andreu, però primer el porter i després el pal en el segon remat han evitat el primer de la tarda. No s’ha rendit el Nàstic, que amb les línies ben ordenades, les ajudes en defensa i el moviment constant dels homes de dalt han portat sensació de perill en tot moment.
Han tingut les seves oportunitats Marcos i Aarón Bueno, però els dos xuts s’han trobat amb el porter. El partit s’ha anat obrint, tot i que el Nàstic no ha perdut el control. I en el temps afegit de la primera meitat és quan ha arribat la jugada que ha canviat el curs del partit. Josu ha comès penal sobre Javi Martínez. Aarón Bueno ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer pujar el primer. Després del gol no hi ha hagut temps per més i el Nàstic ha marxat al descans amb victòria per la mínima.
Conscients del perill dels jugadors del Sant Andreu, el Nàstic ha iniciat el segon temps buscant ampliar diferències en el marcador des del primer minut. A punt ha estat de fer-ho Javi Martínez als cinc de la represa. Amb el porter superat, el xut de l’andalús l’ha tret un defensor sota pals.
El Sant Andreu ha fet un pas endavant i ha anat a l’atac en busca de l’empat. Ha aprofitat Salamero aquesta situació per fer els primers canvis. Així, ha donat entrada a Fran Vélez per Perera i a Perico per Marc Martínez.
El tram final del partit ha estat molt disputat. El Nàstic intentant mantenir el control del mig del camp i el Sant Andreu buscant les contres i la velocitat per fer mal al conjunt grana. Però ha estat el Nàstic qui, en el temps afegit, ha trobat el camí del gol. Contraatac fulminant de David Haro per portar la tranquil•litat. El jugador del Nàstic havia substituït Aarón Bueno 10 minuts abans. Amb el 2 a 0 en el marcador s’ha arribat al final del partit.
El Nàstic viatjarà ara a Llagostera per mirar d’allargar una jornada més els excel•lents números aconseguits fins al moment.