Nàstic 2 – 2 Real Zaragoza B

El Nàstic ha finalitzat l’enfrontament contra el Real Zaragoza B amb un empat a dos al marcador. Tot i avançar-se a l’inici del partit mitjançant Xavi Molina, l’equip visitant ha remuntat amb dos jugades aïllades. A les acaballes del partit, en el temps afegit, Azkorra ha aconseguit un empat que deixa a l’equip grana a la quarta posició de la taula amb 22 punts.

La primera part del partit ha acabat amb domini del Nàstic en el marcador 1-0 sobre el Real Zaragoza B. Els tarragonins han presentat novetats en l’equip, amb Xavi Molina entrant al lloc de Xisco Campos. Als primers cinc minuts de partit no s’ha produït cap ocasió destacada. El Nàstic, però, mostrava les seves intencions amb diverses centrades a l’àrea del Zaragoza B que han estat refusades per la defensa. Aquestes primeres arribades han sigut per la banda dreta de l’atac. Al minut 10, una bona jugada en equip del Nàstic, amb triangulacions entre quatre jugadors granes, ha acabat amb una rematada de Rocha des de la frontal de l’àrea que ha refusat el porter a córner. Justament deu minuts més tard s’ha dut  a terme una altra arribada de l’equip local. L’ocasió ha estat un xut escorat de Ferran Giner des de la banda esquerra en la que el porter visitant, Víctor, ha refusat la pilota a córner amb dificultats. Al minut 30 de la primera part ha arribat el primer gol del Nàstic. En una falta sacada per Ferran Giner, la pilota s’ha passejat pel mig de l’àrea del Zaragoza B fins que l'ha culminat Xavi Molina, que havia pujat a rematar la centrada de la falta. El jugador no ha tingut problemes per introduir l’esfèrica a l’interior de la porteria de l’equip aragonès. Durant els següents minuts, els grana han estat pressionant al Zaragoza B, aconseguint robar la pilota a l’equip rival en diverses jugades seguides. Han buscat el segon gol per ampliar l’avantatge als últims minuts de la primera part, tot i això, amb el solitari gol de Xavi Molina s'ha arribat al temps de descans.

La segona part ha començat amb un gol del filial del Zaragoza, que situava l’empat al marcador al minut 48. El gol ha estat obra de Diego en un xut llunyà que ha rebotat a un defensa grana. A partir d’aquí, el Nàstic ha intentat reaccionar, tot i que no aconseguia finalitzar les jugades. Uns instants més tard, s’ha produït el primer canvi. Cristóbal ha entrat al terreny de joc substituint a Manolo Martínez. Quan es complia el minut 57 de partit, l’equip grana ha realitzat una bona arribada amb Mossa per la banda esquerra. El lateral ha fet una centrada que ha estat rematada per Jean Luc i la pilota ha sortit desviada per poc. En una jugada de contracop, el conjunt aragonès ha aconseguit el segon gol mitjançant Guti. Des d’aquest moment, l’equip grana ha fet tot allò possible per capgirar el marcador. L’entrenador grana ha introduït al camp un davanter més; Azkorra ha substituït a Ferran Giner. Deu minuts més tard, el conjunt tarragoní ha fet el seu últim canvi, al qual ha entrat Javi Martínez per Lago Júnior. Quan al partit només li quedava un quart d’hora, Gerard ha fet una centrada des de la banda esquerra, que ha rematat Marcos de cap i el porter ha hagut de refusar amb dificultats a córner. Els últims instants de temps reglamentari han estat un seguit d’arribades per part de l’equip local. Les més clares han estat una centrada de Javi Martínez rematada per Azkorra i, posteriorment, refusada per la defensa rival a córner. Mentre, la segona, ha sigut un xut magistral de Rocha, de falta directa, des de la mitja lluna de l’àrea que s’ha estavellat al travesser. Després del temps reglamentari, l’àrbitre ha afegit 4 minuts de temps extra. El conjunt entrenat per Vicente Moreno ha estat capaç d'aconseguir l’empat mitjançant Azkorra. Marcos ha fet una gran assistència cap al jugador basc, i aquest, ha dut a terme una bona definició elevant la pilota per sobre del porter rival. L'equip grana ha mostrat el seu caràcter per igualar un enfrontament en el que anava per darrera al marcador. Finalment, el duel de la 13a jornada de lliga ha finalitzat amb un empat al Nou Estadi.

El Nàstic es desplaçarà la setmana vinent a les Illes Balerars, serà per jugar davant el RCD Mallorca B. El matx es disputarà el diumenge 23, a les 12.00 hores, a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

Nàstic: Reina, Gerard Valentin, Mossa, Xavi Molina, Pablo Marí, Manolo Martínez (Cristóbal, min 55), Jean Luc, David Rocha, Marcos (c), Lago Jr (Javi Martínez, min 73) i Ferran Giner (Azkorra, min 61).

Real Zaragoza “B”:Víctor, Bonilla, Nieto, Guti, Meseguer (c), Gil (Rami, min 60), Nacho (Pablo, min 89), Santigosa, Kilian, Diego i Pombo.

Incidències

Targetes grogues: Gil (min. 5), Guti (min. 53), Jean Luc (min. 82), Bonilla (min. 90)

Àrbitre: Salvador Lax Franco

Jornada 13 del grup III de la Segona Divisió B.  Nou Estadi. 3581 espectadors.