Nàstic 2-6 L’Aldea (Futbol Sala)

L'equip sénior de la secció de futbol sala del Nàstic ha patit aquest cap de setmana la primera derrota de tota la temporada, en la que era la cinquena jornada del Campionat de Territorial Catalana al grup 2. Els grana van caure per 2 a 6 contra l'Aldea, equip que havia descendit aquesta mateixa temporada de la Tercera Divisió Nacional.

Els aldeans van mostrar la seva suprerioritat des d'un bon inici i, després d'una sortida amb molta força, van aconseguir un marcador favorable de zero a dos en els primers compassos de l'encontre. Amb el pas dels minuts, però, els de Joan Blanco van anar agafant el ritme al partit, van millorar la seva circulació de pilota i van ajustar la solidesa defensiva. Fruit d'aquesta millora, Varona i Carles van aconseguir igualar el partit, col·locant el resultat de 2-2. Just abans de marxar als vestuaris, però, una errada defensiva en un servei de banda dels rivals va permetre a l'Aldea fer el 2-3, resultat amb què l'àrbitre xiularia el final de la primera meitat

Amb el marcador en contra, el Nàstic va sortir a la represa convençut de la remuntada. Ara bé, dues contres dels ebrencs van situar un 2 a 5 en el marcador que es feia massa costa amunt per als tarragonins. Després d'aquestes dues gerres d'aigua van arribar els pitjors minuts grana, en el quals els visitants van aprofitar per fer el definitiu 2-6. Aquest darrer gol arribaria en una jugada d'estratègia molt ben executada.

Amb 8 minuts per endavant i un marcador clarament desfavorable, els grana van jugar amb porter jugador. Tot i que es van crear opcions de marcar va quedar que ahir no era el dia de l'encert del Nàstic, i el marcador es va mantenir immòbil fins al xiulet final.

Amb aquest resultat el Nàsti passa a la cinquena posició, amb 9 punts, i un partit menys que l'Aldea, que és segon amb 12 punts.