gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic 3-0 Selecció de Tarragona

El Nàstic ha jugat aquesta tarda contra la Selecció de Tarragona al Nou Estadi. Més de cinc-centes persones han pogut gaudir del primer partit dels grana a casa, i assaborir la primera victòria dels homes d'Oliva. La recaptació íntegra de les entrades ha anat destinada a la Federació de Penyes.

A la primera part, el Nàstic ha sortit amb tota l'artilleria i dos jugadors de la Pobla; mentre que, a la segona part, ha donat minuts als dos jugadors brasilenys que estan a Tarragona de prova (Thiago i Pedro), i també altres jugadors del filial que ha convocat per a aquest partit. La selecció de Tarragona comptava amb futbolistes de diferents clubs de la provincia, com l'Ascó, l'Amposta, el Torreforta, la Cava, El Morell, la Reddis, Jesús i Maria i el Torredembarra.

Eloy Gila ha obert el marcador pels grana al minut 15 de joc, i al 33' Álvaro Rey ha rematat sol davant de porteria després d'una bona passada d'Eloy. A la segona part, tots dos equips han mogut banqueta, la Selecció de Tarragona ha buscat el gol però han estat els grana els qui han vist porteria. Al minut 71, Julio Rico ha rematat de cap un còrner que ha llençat Jordi Roca, i ha fet el tercer gol pels grana.

gimnastic-ucrania