Nàstic 3 – 1 Betis

El Nàstic ha aconseguit una importantíssima victòria després de guanyar per 3 a 1 al Betis. Els grana han plantat cara a un rival de primera i han demostrat la necessitat que tenien de puntuar. Un gol del Betis en propia porta, un altre de Powel i el tercer de Virgili han donat els 3 punts al conjunt d'Oliva. Més de vuit mil espectadors han omplert el Nou Estadi per veure aquest gran partit què ha suposat a més, el retorn de Manel Ruz a l'equip després de la seva llarga lesió.

Els locals han sortit amb molta intensitat i des de ben aviat han començat a crear perill. Seoane ha estat el primer en provar sort però el seu xut l'ha aturat Casto. Al 14' la rematada de Sanchón després d'una falta que ha picat Tuni també ha acabat a les mans del porter verd-i-blanc. El Betis també ha buscat el gol, especialment per part de Rubén Castro que ho ha intentat insitentment. Al minut 24 ha arribat el primer gol del Nàstic. Tuni ha centrat buscant rematador i Roversio en propia porteria ha marcat el 1-0 pels tarragonins. Poc després el Betis ha tingut una ocasió molt clara; Beñat ha ficat un córner i després de l'embolic posterior a l'àrea petita, el xut d'un jugador del Betis l'ha acabat aturant Rubén Pérez. Amb el 1-0 s'ha arribat al descans.

Només començar la segona meitat Powel ha guanyat l'esquena a Roversio i Belenguer però el seu xut ha anat fora. Al 55' la rematada de Salva Sevilla l'ha refusat Rubén Pérez amb els punys. L'entrada d'Emaná al terreny de joc ha creat molt de perill per l'equip andalús. El jugador del Betis només saltar al camp ha tingut una ocasió però el seu xut l'ha aturat Rubén. Al 62' ha arribat el gol del Betis de la mà de Rubén Castro, després d'una perfecta combinació entre Ezequiel, Salva Sevilla i el davanter canari què ha enviat un xut creuat que ha acabat amb l'esfèric al fons de la xarxa. Al 69' Bergantiños ha pogut marcar el 2-1 però el seu xut ha sortit fregant el pal dret de la meta de Casto. Al minut 77 el Betis s'ha quedat amb un home menys després de l'expulsió de Belenguer per una entrada a Powel. Al 82' el col·legiat ha assenyalat penal a favor dels grana per una falta dins l'àrea sobre Álex Bergantiños. El pitxitixi del Nàstic, Berry Powel ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar el 2-1 a l'electrònic. Els de Pepe Mel s'han quedat amb nou per l'expulsió de Robersio per doble amonestació. Al 86' el Nàstic ha marcat el tercer per fer més gran la festa. El tarragoní Albert Virgili ha aconseguit el seu primer gol amb la samarreta del primer equip i fer embogir d'alegria el Nou Estadi.

Els tres punts s'han quedat a Tarragona després d'una gran batalla dels homes d'Oliva. El Betis haurà d'esperar fins la tarda per celebrar l'ascens matemàtic a Primera.