Nàstic 3 – 3 Hospitalet (Juvenil)

El Juvenil ha rescatat un punt del partit d'aquesta tarda contra l'Hospitalet. Els grana han aconseguit remuntar i salvar un punt de l'enfrontament contra un Hospitalet en zona de descens.

El primer gol ha arribat molt aviat, quan només corrien tres minuts de partit l'Hospitalet ha obert el marcador després d'una errada del Nàstic. Kako al 31' ha marcat l'empat amb un xut creuat que ha entrat fregant el pal. Abans d'arribar al descans Ernest pels visitants ha tornat a avançar-se i al minut 51 el mateix jugador ha marcat el 1-3. Després del tercer gol Iván Moreno ha mogut la banqueta i amb l'entrada al terreny de joc de Didac, Deiver i del debutant Terroni, procedent del Juvenil B, el partit ha canviat de color. Els grana s'han fet amb el control i les ocasions no han trigat en arribar. Al minut 70 Víctor remata al fons de la xarxa la pilota que li ha ficat Alberto i al 81' Terroni ha aconseguit marcar el 3 a 3 definitiu.