Nàstic 3-6 Alforja (Futbol sala)

L'Alforja va fer ahir valer la seva condició de líder invicte de la categoria i es va imposar al conjunt grana en la seva visita al pavelló del Nàstic. Els dos equips van sortir amb la intensitat al màxim des del minut u, la qual cosa faria veure un partit de màxim nivell. Tot i que els tarragonins van pressionar en tot moment la sortida de pilota rival, Alforja es va mostrar molt segur en tot moment i gairebé no va cometre cap errada. Les poques, a més, que va cometre, no van ser aprofitades pels locals. Els visitants, a la contra, van ser mortífers i, als deu minuts, ja dominaven el marcador per 0-2. Sergi Gabarró va retallar distància a cinc minuts del descans, i amb el marcador d'1-2 es va marxar als vestidors.

A la represa els grana encara es van aplicar més en defensa, però l'Alforja va tornar a marcar en la primera ocasió de la qual va disposar. El partit seguia un guió semblant a la derrota a casa amb l'Aldea.

No va ser fins a falta de set minuts quan Gabarró tornaria a retallar distàncies, però en la jugada següent els visitants marcarien el 2-4. Encara hi hauria esperances de remuntada quan, a manca de quatre minuts pel final, Pixi tornava a retallar distàncies, però, un cop més, els jugadors rivals van reaccionar a l'instant, marcant el 3-5. Abans del final, l'Alforja arrodoniria la victòria amb el 3-6 executant un llançament de doble penal.

Aquesta derrota col·loca el Nàstic setè amb 10 punts, mentre que l'Alforja segueix liderant al classificació amb l'Ascó. Tots dos en tenen 18.