Nàstic 4 – 0 Espanyol B

El Nàstic s'ha imposat aquest migdia amb claredat a l'Espanyol B per 4 gols a 0. Els homes de Salamero han tingut el partit controlat en tot moment i s'han acabat emportant els tres punts en un gran partit. Marc Martínez ha obert el marcador amb el que ha estat també el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic. Marcos, Perera i Lucas Viale també han firmat la golejada.

El Nàstic ha començat el partit molt concentrat, exercint una forta pressió sobre la sortida de pilota rival, robant ràpid al mig del camp i obrint als homes de banda. Ja en els primers minuts els grana han pogut obrir el marcador per mitjà de Fran Vélez, però ha estat Marc Martínez qui ha fet pujar el primer al marcador al minut 13. El barceloní ha engaltat des de la frontal el rebuig del porter, i amb un fort xut ha enviat la pilota al fons de la xarxa.
El gol ha esperonat encara més els grana i ha deixat tocat al filial blanc i blau. Els de Salamero s’han fet amb el control absolut de la pilota i han desarticulat amb encert qualsevol aproximació a l’àrea de Rubén. Amb el partit totalment controlat, el Nàstic s’ha dedicat a tocar, fins que al minut 31 Marcos ha establert el 2-0 al marcador. Bezares li ha enviat una passada en profunditat que l’ha deixat sol davant del porter. El mallorquí no ha fallat i ha portat la tranquil•litat a les files granes. Poc després Perera s’ha sumat a la festa amb un gol pràcticament calcat al de Marcos. Passada en profunditat que ha deixat sol al davanter grana per superar el porter.
I sense temps per més i amb 3-0 al marcador, s’ha arribat al descans.
L’inici del segon temps no ha estat gaire diferent de com ha acabat la primera part. El Nàstic ha baixat la intensitat en el seu joc degut a la diferència en el marcador, però ha seguit controlant totes les facetes del joc. Amb l’Espanyol B totalment a mercè del Nàstic, Viale ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer pujar el quart al marcador al minut 65. Amb aquesta superioritat, Salamero ha aprofitat per moure la banqueta i donar entrada a Oribe i Virgili per Fran Vélez i Marcos. Poc després Perera també ha marxat i en el seu lloc ha entrat Aarón Bueno. Tot i disposar d'alguna arribada més, els grana no han ampliat el seu avantatge i han tancat el partit amb la victòria més contundent de la temporada.

El proper diumenge el Nàstic gaudirà d'una jornada de descans i tornarà a la competició el diumenge següent també al Nou Estadi contra el filial del Vila-real.