Nàstic 4-1 Mallorca B

Els grana han tornat al camí de la victoria golejant per 4-1 al RCD Mallorca B. Els de Javi Salamero han tornat a desplegar el seu joc dels darrers mesos i han aconseguit els tres punts amb dues dianes de Marcos, una de Vélez i una d’Eugeni, que s’estrenava en lliga com a golejador.
El Nàstic és qui començava tenint el control de la pilota. Tocant, tocant, el Nàstic va anar-se fent amb el control del partit. El conjunt grana ha tingut una oportunitat tímida al minut 3 amb un xut de Javi Martínez. Tot i així, la defensa del Mallorca impedia que el Nàstic pogués crear oportunitats de perill als 10 primers minuts.
El Mallorca poc a poc ha anat agafant confiança i aprofitava els contraatacs per fer atacar al conjunt grana. Els dos equips sortien a jugar i les alternatives es produïen als següents minuts. Cap aconseguia situar la pilota a l’àrea. Al minut 17, però, un error de la defensa permetia a Perera fer-se amb una pilota d’or. Aarón Bueno, però, no podria culminar la jugada.
Al minut 23 arribava la primera oportunitat seriosa. Aarón Bueno ha rematat un refús de la defensa mallorquina i animava l’atac local. Fran Vélez rematava de cap a un córner al minut 26. Allí apareixia la segona oportunitat grana. El Mallorca buscava entrar a l’àrea grana, però les seves centrades no trobaven cap company.
El Nàstic seguia fent mal amb Bueno, que era qui més actiu estava en atac. El seu tercer xut arribava al minut 29 i trobava les mans de Yeray. El Mallorca veia el perill que feien els granes i van augmentar la seva pressió. El Nàstic dominava, però eren les defenses dels dos equips les que impedien crear oportunitats importants.
El partit semblava mort pels dos equips, però el Nàstic aviat trobaria el primer gol. Una passada d’Aarón Bueno obria el camí per Javi Martínez, que centraria una pilota d’or a Marcos de la Espada. El davanter balear estrenava el marcador al Nou Estadi, esperonant als seus companys als següents minuts. El Mallorca avisava amb un xut de falta que Rubén Perez acabaria desviant.
A la segona meitat el Nàstic ha sortit disparat i ha sentenciat amb el 2 a 0. Al segon minut Fran Vélez rematava de cap i deixava al Mallorca mig mort. La resta la posaven els continus setges del Nàstic a la portería del filial mallorquí. Tant, que una internada de Javi Martínez seria el detonant del 3 a 0. La passada de la mort del jugador grana queia a les botes de Marcos, que feia un doblet al minut 7.
El Mallorca estava tocat pels gols, però no es rendia. Al minut 12 una rematada de Marc deixava clar que els mallorquins encara volien sortir a jugar. El filial poc a poc es creixia i els dos equips es tancaven a la seva àrea. Un contracop del Mallorca, però, acabaria amb el 3 a 1. Marc aprofitava una passada de Campins per xutar al costat esquerre i lluny de l’abast de Rubén.
El Nàstic, però, ha tornat a ser el de les grans ocasions. Primer en defensa, on Fran Vélez impedia el pas dels seus rivals. Poc després, al mig del camp, on aconseguia crear les seves oportunitats. Amb això, el Nàstic no ha perdut la compostura davant d’uns visitants molt agressius en atac.
Els granes no han aturat els intents d’ampliar l’avantatge, i al minut 33 Haro ho buscaria amb una genialitat. Primer, driblant dos oponents, i després, provant una vaselina que Yeray va poder veure a temps. Al temps afegit, Eugeni remataria de tisora una centrada de Javi Martínez, que firmava la tercera assistència al partit. Així doncs, el Nàstic deixava amb 4 a 1 un partit vist per sentencia després de perdre dos partits consecutius. La següent jornada será el dia 6 contra el Binissalem a les Balears.