Nàstic 4-6 Sant Julià (Futbol sala)

No va poder ser. El líder de la categoria, el Sant Julià d'Andorraes va imposar en la seva visita al pavelló del Club Gimnàstic, tot i que els locals van disposar d'opcions fins al darrer minut de partit

El partit va començar amb un clar domini visitant, que feia que als deu minuts els andorrans ja manéssin en el marcador. El gol va fer esperonar els locals, que van anar guanyant terreny, equilibrant molt més aquesta segona fase de la primera meitat.  Fruit d'això els grana van poder donar el tomb al marcador i, amb gols de Batista i Monguió, es va marxar al descans amb victòria tarragonina.

A la represa el líder va exercir de líder, i al minut deu ja hauria donat de nou la volta a l'electrònic. Gabarró, però, tornaria a igualar les forces. En el darrer  tram dos gols del Sant Julià complicaven molt les coses als locals, que van veure com amb un doble penal transformat per Batista es tornaven a ficar el partit, deixant el marcador 4-5. Els de Joan Blanco van arriscar en la cerca dels tres punts, fins i tot jugant amb porter-jugador. Però després de l'ocasió més clara dels grana va arribar el gol de la sentència dels andorrans, fent el 4-6 definitiu.