Nàstic 5-1 Villarreal CF B

Victòria contundent dels grana davant del Villarreal B. Els de Salamero han superat el filial groguet amb un resultat de 5 a 1. Perera i David Haro, tots dos per partida doble, i Aarón Bueno de penal han estat els golejadors de la matinal d’avui.
El Nàstic ha sortit amb intensitat i intentant mantenir el control de la pilota. Durant els primers quinze minuts els grana han arribat amb facilitat a la porteria rival i han gaudit de fins a quatre bones ocasions per avançar-se en el marcador. Tot i això, ha estat el Villarreal B qui ha aconseguit fer pujar el primer al marcador. Cámara ha aconseguit desfer-se de la pressió dels centrals grana, ha encarat Rubén i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.
El gol no ha fet baixar els braços als de Salamero, que han seguit mantenint el ritme fins que als 10 minuts han aconseguit igualar el marcador. Perera, dins de l’àrea, ha rematat amb un fort xut i ha establert l’empat a 1.
El Nàstic no en tenia prou amb aquest resultat i ha seguit buscant la porteria rival. Fran i Javi Martínez portaven perill per la dreta, i en una d’aquestes ha nascut el segon gol. La centrada de l’andalús l’ha rebutjat amb la mà un defensa valencià i l’àrbitre ha assenyalat penal. Aarón Bueno ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i d’avançar els grana en el marcador al minut 37, un marcador que ja no s’ha mogut fins arribar al descans.
La represa ha començat com ha acabat la primera part, amb el Nàstic dominant el seu rival. La pressió tant dels homes del davant com al mig del camp permetia robar amb facilitat i arribar amb perill a la porteria. Perera, Bueno i Marc Martínez han avisat poc abans que Perera, de nou, tornés a marcar. Javi Martínez, al 58, ha assistit a la perfecció a l’extremeny perquè encarés el porter i fes pujar el tercer al marcador.
Salamero ha aprofitat per donar descans a Aarón Bueno i Marcos i han entrat De Lerma i David Haro. L’entrada d’aquest ha servit per marcar el quart gol dels grana. En la jugada que ha precedit el gol, Marc Martínez ha enviat la pilota al travesser i Haro, molt atent seguint la jugada, només ha hagut d’empentar la pilota per marcar.
Amb el Villarreal B totalment trencat, el Nàstic ha seguit arribant i pressionant. David Haro, després de robar la pilota a tres quarts de camp, ha marxat completament sol i ha superat el porter amb facilitat. Era el cinquè dels grana i el segon del davanter.
Amb el 5 a 1 el resultat ja no s’ha mogut i ha permès al Nàstic sumar la segona victòria consecutiva i sis partits seguits sense perdre.