gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic – Atl. Segre, final juvenil del Torneig Promeses

Avui ha acabat la primera fase del Torneig Promeses 2014. La participació dels juvenils ha posat punt i final a aquesta fase per deixar pas demà a les grans finals de les tres categories. El Nàstic ha estat el gran protagonista del torneig, ja que després de la classificació per la final de l'equip juvenil, el club grana tindrà finalista en les tres categories. Els juvenils s'enfrontaran a l'Atl. Segre, que s'ha imposat en el grup B.

Constantí ha estat la seu dels partits del grup A, on s'han enfrontat el Nàstic, el Torreforta, el Salou i el Constantí. L'equip grana ha repetit l'èxit dels infantils i cadets, i avui s'ha classificat per disputar la tercera de les finals gràcies a la diferència de gols amb el Torreforta, segon classificat.

Mentrestant, a La Pobla de Mafumet s'hi han jugat els partit corresponents al grup B. Olímpic Móra d'Ebre, El Morell i La Pobla de Mafumet, no han pogut plantar cara a l'Atl. Segre que, imbatut, s'ha acabat imposant a la resta.

Classificació Grup A:

1. Nàstic 7 punts

2. Torreforta 7 punts

3. Constantí 3 punts

4. Salou 0 punts

 

Resultats Grup A:

Nàstic 1 – 1 Torreforta

Salou 0 – 2 Constantí

Salou 0 – 7 Nàstic

Constantí 1 – 2 Torreforta

Nàstic 3 – 1 Constantí

Torreforta 2 – 0 Salou

 

Classificació Grup B:

1. Atl. Segre 9 punts

2. Olímpic Móra d'Ebre 6 punts

3. La Pobla de Mafumet 1 punt

4. El Morell 0 punts

 

Resultats Grup B:

Olímpic Móra d'Ebre 3 – 0 La Pobla de Mafumet

El Morell 0 – 1 Atl. Segre

El Morell 0 – Olímpic Móra d'Ebre

Atl. Segre 2 – 1 La Pobla de Mafumet

Olímpic Móra d'Ebre 0 – 1 Atl. Segre

La Pobla de Mafumet 2 – El Morell

 

Demà al Nou Estadi tindran lloc les finals de les tres categories. A les 15h es disputarà la primera, Nàstic – Pobla de Mafumet infantil. Els cadets prendran el relleu a les 16:30h amb l'enfrontament entre Nàstic i Torreforta. Finalment, el plat fort de la tarda el posaran el Nàstic i l'Atl. Segre, final juvenil.

gimnastic-ucrania