Nàstic (femení) 0 – 2 Collerense

El conjunt femení del Nàstic ha perdut aquest migdia a casa contra el Collerense.

Durant els primers minuts, les d'Ivet Martínez han dominat el joc i han buscat insistentment el gol. Al minut 26, Alba Isabel Campos ha marcat per al Collerense en una jugada a pilota parada, i al 31', Mª de los Ángeles Vidal ha marcat el segon gol per a les mallorquines fruit d'un corner.

En el temps de descans, el marcador era 0-2. Les grana han pressionat molt durant la segona meitat per intentar igualar el marcador, les mallorquines han jugat molt darrera del camp i han aguantat el joc del Nàstic. Al minut 60' Marta Muriana ha estat expulsada del camp per doble targeta groga i, al minut 80' Marta Antonia Nouso també ha estat expulsada per doble amonestació. Els dos equips han jugat els últims 15 minuts amb 10 jugadores.

Ivet Martínez, ha lamentat el resultat del partit i ha destacat el bon joc de les grana durant la segona meitat. "Ara només hem de corregir errors i treballar pel proper partit a casa del San Gabriel" ha destacat l'entrenador del Nàstic.