Nàstic (femení) 1 – 0 Eibar

El conjunt femení del Nàstic ha guanyat avui a casa a l'Eibar per 1 gol a 0. Dolça victòria per a les grana que han sumat 3 punts davant un rival directe i es manté viva l'esperança de la permanència a la Superlliga femenina.

El partit ha estat molt igualat, sobretot durant la primera part on els dos equips han tingut ocasions per batre la porteria rival, però cap dels dos equips ha materialitzat les jugades, amb el 0-0 al marcador han marxat al temps de descans.

A la represa del partit, les noies d'Ivet Martínez han sortit a pressionar molt a l'Eibar. Al 50' Alba Aznar ha marcat l'1 a 0, després de materialitzar un penal. Les grana han sabut aguantar el marcador i també han gaudit de dos ocasions més clares per sentenciar el partit.

L'entrenador grana Ivet Martínez s'ha mostrat molt satisfet del resultat i ha destacat el joc i l'actitud de les grana que han sabut resoldre un partit molt important per poder aspirar a mantenir-se a la categoria.