gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Camp Clar signen un conveni de col·laboració

Aquest migdia a les 12h el Gimnàstic de Tarragona SAD i el Camp Clar han signat un conveni de col·laboració. Aquest conveni suposa l'oficialització d'una col·laboració que es basa en relacions entre els futbols base de les dues entitats i una sèrie d'instal·lacions que compartiran. A l'acte han assistit, per part del Nàstic, el director general, el senyor Lluís Fàbregas; i el director del futbol base, el senyor Yago Aguilar. Per part del Camp Clar ho han fet el president, el senyor Pedro Bautista; i el director general, el senyor Quino Guerrero.

Lluís Fàbregas ha destacat que "som un club que volem col·laborar en relacions d'àmbit esportiu i social amb futbolistes del nostre entorn". Yago Aguilar ha fet esmena dels aspectes generals del conveni, entre els quals hi ha el foment de la formació del futbol juvenil del Nàstic i del Camp Clar. El Juvenil B i el Cadet A del Nàstic ja entrenen quasi diàriament a Camp Clar, amb aquest conveni el Nàstic es compromet a que aquests equips disputin els partits de Lliga a Camp Clar. L'Atlètic Camp Clar podrà assistir als partits del primer equip del Nàstic.

Pedro Bautista ha mostrat la seva satisfacció al oficialitzar el conveni entre amddós clubs. D'altra banda, Lluís Fàbregas ha destacat que el Nàstic està al costat i col·labora amb els equips de la provincia, d'aquesta manera, el club ja compta amb un conveni de col·laboració amb la Rapitenca.

gimnastic-ucrania