gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Fleca Flaqué sumen esforços

El Nàstic ha presentat aquest migdia un nou partner publicitari, la reconeguda marca Fleca Flaqué. Lluís Fàbregas, director general del Gimnàstic de Tarragona SAD, ha explicat que és un orgull vincular dues marcques tan arrelades a la ciutat de Tarragona. Fàbregas ha assegurat que és moment de sumar esforços i de buscar sinèrgies entre entitats com les representades avui. Fleca Flaqué es convertirà, docns, en partner oficial de molts dels esdeveniments que organitzarà el Nàstic a partir d'ara. A més, Flaqué disposarà d'un espai publicitari fixe en el videomarcador i comptarà amb presència de jugadors i tècnics en alguns dels esdeveniments propers que s'organitzaran conjuntament. En la mateixa línia, l'acord vol beneficiar als socis del Nàstic i als clients de Fleca Flaqué: ambdós es beneficiaran d'aquest amb tractes especials a l'un i a l'altre espai, respectivament.

La representant de Fleca Flaqué, Rosi Medina, s'ha mostrat orgullosa de què Fleca Flaqué es sumi al projecte Nàstic, i ha recalcat la intenció esmentada per Fàbregas, i on els públics d'uns i altres se n'han de veure beneficiats.

L'acte, que ha constat també d'un esmorzar per jugadors, treballadors i periodistes cortesia de Fleca Flaqué, ha acabat amb una fotografia de família, que també ha comptat amb la presència de Pere Flaqué, propietari dels establiments Fleca Flaqué.

gimnastic-ucrania