gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i La Via T signen el conveni

Aquest migdia s'ha fet la signatura oficial del conveni entre el Gimnàstic de Tarragona SAD i l'associació comercial la Via T. Ambdues entitats uneixen així esfo´ços per a dinamitzar els fluxes de la ciutat. El president del consell d'administració del Nàstic, el senyor José María Fernández, ha obert l'acte agraint a tots els que han fet possible aquest acord, i ha recordat la importància de seguir vinculant el Nàstic als diferents estaments i col·lectius de la ciutat. Per la seva part, el president de la Via T, el senyor Joanm Blázquez, ha explicat que tot han estat facilitats a l'hora d'arribar a aquest acord, a la vegada que ha destacat la importància de l'esport dins la ciutat, ja sigui pels valors que aquest comporta i pel posicionament que dona a la pròpia ciutat.

El responsable de l'àrea social del Nàstic, el senyor Jordi Ruiz, acompanyat per la gerent de la Via T, la senyoraPatrícia Anton, ha explicat els punts que reflecteix aquest acord. El Nàstic oferirà la possiblitat als comerços de la Via T de ser punts de venda oficial d'entrades i marxandatge, al mateix moment que l'entitat grana donarà difusió i farà accions per a promocionar la tarja comercial que té la Via T.

Els quatre protagonistes han exemplificat auqest acord amb una fotografia amb el pòster del Campus del Nàstic, una de les primeres iniciatives que vincula les dues entitats.

gimnastic-ucrania