gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic i Repsol, sempre de la mà

El Gimnàstic de Tarragona SAD i l’empresa Repsol han escenificat aquest matí la llarga vinculació institucional que han mantingut ambdues entitats al llarg de la història del club grana.

Josep Mª Andreu, president del Nàstic, ha agraït a l’empresa patrocinadora, representada pel director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, el suport incondicional donat al club en les diferents categories en que l’equip ha competit, des de 1a Divisió fins a 3a Divisió. Durant tots aquests anys, la marca Repsol ha estat sempre vinculada en diferents suports publicitaris del Nàstic. A més a més, també s’han dut a terme diferents promocions exclusives en partits decisius de la temporada on els usuaris de Repsol han pogut aconseguir entrades.

Per altra banda, en l’acte també s’ha donat a conèixer una nova promoció per part de Repsol, on es sortejaran 50 entrades dobles a la zona de Preferent Superior pel partit decisiu de promoció d’ascens Nàstic – SD Huesca del proper diumenge 31 de maig. La promoció és exclusiva pels titulars de la  targeta “Más Tarragona”.

El Gimnàstic de Tarragona està convençut de la continuïtat d’aquesta relació en els propers anys per tal de seguir aconseguint èxits en el futur. 

 

gimnastic-ucrania