gimnastic-banner-the-beat-challenge

Obert el període d’inscripcions per al Voluntariat Grana

El Gimnàstic de Tarragona fa un pas més en el seu Voluntariat Grana i després de l’èxit de la primera fase del projecte, ara el club vol ampliar la seva bossa de voluntaris per a les diferents accions socials que s’estan preparant i també durant els dies de partit al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona fa un pas més en el seu Voluntariat Grana i després de l’èxit de la primera fase del projecte on més de 300 joves es van inscriure per a col·laborar en la celebració de LaLiga Genuine, ara el club vol ampliar la seva bossa de voluntaris per a les diferents accions socials que s’estan preparant i també durant els dies de partit al Nou Estadi.

Per a ser Voluntari Grana només s’ha omplir el formulari que es troba a la pàgina web (www.gimnasticdetarragona.cat) i a partir d’aquí el club es posarà en contacte amb la persona interessada per a concretar les accions on participaran.

A banda de la col·laboració durant els dies de partit al Nou Estadi, el Nàstic està treballant en iniciatives socials destinades a entitats, col·lectius i escoles que puguin visitar les instal·lacions per conèixer el club, accions puntuals a la ciutat o activitats durant les festes de Tarragona.

El Voluntariat Grana va néixer amb la disputa de la segona fase de LaLiga Genuine el mes de gener a Tarragona amb més de 300 joves del Col·legi Sant Pau i l’Institut Martí i Franquès i també treballadors de la companyia BASF, que continuarà sent el patrocinador del projecte.

El Voluntariat Grana està obert a tothom. Si et vols inscriure fes clic a “inscripció”.

INSCRIPCIÓ

gimnastic-ucrania