gimnastic-banner-the-beat-challenge

Objectiu: omplir el Nou Estadi

El Nàstic ha engegat una promoció exclusiva per socis amb l’objectiu d'omplir el Nou Estadi

El Nàstic ha engegat una promoció exclusiva per socis amb l’objectiu d’aconseguir que el Nou Estadi presenti una gran entrada en els dos partits consecutius a casa.

Amb la promoció, els socis que ho desitgin podran adquirir entrades extres per a convidar a amics i familiars a gaudir dels propers dos partits del Nàstic a casa. El Nàstic – CD Numancia de dissabte 26 de març a les 18:00 hores, i el Nàstic – Córdoba CF de diumenge 3 d’abril a les 12:00 hores.

Per 10€ els socis podran comprar una entrada vàlida pels dos partits. Amb aquesta promoció NO es poden comprar entrades per un únic partit. Els socis poden adquirir tantes entrades com vulguin de la mateixa zona on tenen la seva localitat. En cas d’exhaurir les entrades disponibles a Tribuna els socis d’aquesta zona podran retirar entrades de Preferent o Gol.

Els no-socis no es poden beneficiar d’aquesta promoció exclusiva per a socis del Gimnàstic. Les entrades a taquilles, com en d’altres partits a casa aquesta temporada, tindran un preu de 10€ als Gols, 15€ a Preferent i 25€ a Tribuna.

Aquesta setmana tots els socis interessats en aprofitar la promoció poden comprar les entrades a les oficines del Nàstic, de dilluns a dijous en horari de 9 a 13:30 i de 16 a 19. I el dissabte al matí es podran comprar entrades a la Hummel Store del Nàstic de 10 a 13:30. El divendres estarà tancat ja que és dia festiu.

gimnastic-ucrania