gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ofrena al Santuari del Loreto i la Capella de Sant Magí abans d’arrencar el curs 22-23

Amb recorregut cultural per la Part Alta de Tarragona

Aquesta temporada el Gimnàstic de Tarragona ha repetit la tradicional doble ofrena abans d’iniciar la temporada regular. Els jugadors del primer equip, juntament amb el cos tècnic  i diferents membres del Consell d’Administració de la SAE han fet les tradicionals visites al Santuari del Loreto i a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro.

La primera de les ofrenes s’ha fet a la Verge del Loreto després de la sessió d’entrenament que l’equip ha realitzat a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. Com cada any, el Padre Mario Buonanno ha rebut a l’expedició i ha desitjat una temporada plena de salut i d’èxits esportius. El tècnic Raül Agné, acompanyat dels capitans Joan Oriol, Javi Bonilla i Pol Domingo, ha encès el nou ciri del Nàstic que acompanyarà a l’equip aquesta temporada des de la muntanya del Llorito.

A la tarda, l’expedició s’ha desplaçat en l’autocar oficial fins a la Rambla Vella. Des d’allí s’ha iniciat l’itinerari cultural programat per la Part Alta de Tarragona fins arribar a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro, que la setmana passada es va convertir en el centre neuràlgic de les celebracions de les festes a la ciutat.

Jugadors, tècnics i directius han estat rebuts per Joaquim Galià, president de la Confraria de Sant Magí; encarregat de donar la benvinguda i donar pas al Mossèn Joan Magí Ferré, que ha dirigit unes paraules als assistents, encoratjant-los a ser feliços i fer gols per tenir una temporada satisfactòria.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha estat l’encarregat de fer els precs a Sant Magí, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat en l’ofrena i ha explicat la història de Sant Magí a tots els assistents.

L’acte de la tarda ha finalitzat amb una fotografia conjunta a les escales de la Catedral de Tarragona.

gimnastic-ucrania