gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Ara les victòries cada cop són més definitives"

Joan Carles Oliva ha realitzat la última roda de premsa abans del partit contra el Cordoba. El tècnic ha volgut destacat que "ara les victòries tenen molt valor, cada cop són més definitives i per mi tenen molt de premi". En referència al proper rival dels grana, Oliva ha comentat que "el Córdoba és un equip incòmode, no et deixa jugar i està esperant la teva errada". En aquest sentit, el tècnic ha afirmat que una de les claus per afrontar el partit és tenir paciència, "ells tenen molta paciència, saben controlar bé el ritme del partit" ha comentat Oliva.

Segons el lleidatà, l'equip fora de casa ha de ser igual de solvent que quan juga a casa i, en aquest sentit, ha manifestat que "vull un equip que s'adapti a les característiques de cada partit". També ha comentat que el Nàstic ja té un fórmula per treballar i els jugadors confien amb allò que estan fent, però segons el tècnic, encara hi ha marge de millora. 

El tècnic grana ha afirmat que els entrenadors no tenen una fórmula màgica, però la premissa és confiar amb el treball que té i amb els paràmetres dels què s'està impregnant l'equip. D'altra banda, ha manifestat que vol estar a prop dels equips de la zona alta de la classificació per tenir més tranquil·litat.

Finalment ha volgut valorar el treball del Nàstic "l'equip competeix bé i treballa bé, en alguns partits hem tingut minuts de patiment però no per culpa nostra, sinó per la qualitat del rival".

 

gimnastic-ucrania