gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Demà hem de sortir reforçats perquè encara queda molt camí"

Joan Carles Oliva ha parlat aquest migdia a sala de premsa.

El tècnic grana ha confirmat que tant Sergio Díaz com Rodri seran baixa demà.

Pel que fa al rival de demà, Oliva no confia en el Tenerife i té clar que no és un bon company de viatge. Creu que serà un partit complicat en el què hauran de tenir paciència. Segons l'entrenador serà un partit llarg ja que els illencs de mig camp cap endavant tenen molta qualitat i creu que aprofitaran els errors que tinguin els grana però ha apuntat que ells també han d'aprofitar les errades del rival. El lleidetà ha tornat a insitir en la importància del partit de demà pels dos conjunts. Oliva ha afirmat que com a locals tenen la pressió de guanyar ja que després venen dos encontres fora a més, ha explicat que el Nàstic vol seguir guanyant a casa. L'entrenador ha apuntat que el seu conjunt també necessita guanyar ja que després d'haver aconseguit mig objectiu, sortir del descens, ara l'altre fita és no tornar-hi a més, creu que psicològicament és molt important sumar els tres punts.

Respecte a l'afició, Oliva ha afirmat que l'equip demà necessitarà del seu suport, sobretot en els moments complicats, i que si hi ha una bona entrada tant el conjunt com els aficionats donaran un pas endavant.

El tècnic grana ha volgut deixar clar que els jugadors són els primers que tenen clar l'objectiu i que el volen assolir el més aviat possible però sigui quin sigui el resultat, ha deixat clar que ni estaran salvats ni hauran baixat de categoria. Oliva ha assegurat que d'aquí a final de temporada hi haurà molts partits complicats com el de demà contra rivals directes ja que no hi haurà cap equip que no es jugui res. També ha insistit que encara queden onze jornades i molt camí per a recórrer però que demà han de guanyar i sortir reforçats.  

gimnastic-ucrania