gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Donarem el mateix nivell però amb més premi"

Joan Carles Oliva ha comparegut avui a la sala de premsa del Nou Estadi per a analitzar el partit de demà contra el Celta de Vigo. El tècnic espera un gran rival i avisa que aquest posarà les coses complicades en molts moments, però que l’equip no pot renunciar a ser protagonista i a fer el seu joc. Dels gallecs, Oliva ha destacat el fet de les possessions llargues en atac i la virtut, a la vegada, de sortir ràpid a la contra i fer mal en poc temps. “Si són líders és per alguna cosa”. Del fet de tornar a jugar contra el primer classificat Oliva ha assegurat que li agrada, que són partits per a mesurar les possibilitats reals de l’equip.

De tota la plantilla gallega, Joan Carles Oliva ha fet un esment especial per Roberto Trashorras, de qui ha assegurat que és el millor jugador de tota la categoria. De l’ex del Barça B el lleidatà ha explicat que, a més de la molta qualitat que té, té la virtut de posar-se l’equip a l’esquena. 

Quan se li ha preguntat al tècnic pel fet que l’equip estigui fora del descens, Oliva ha explicat que, per ell, l’equip encara no ha sortit, ja que ell vol agafar un coixí d’un mínim de tres punts i que està convençut de fer-ho.El de Lleida ha tornat a parlar meravelles de la seva plantilla, assegurant que “estic gaudint molt del dia a dia”. I és que veu com cada dia les sensacions són millors i com l’equip confia amb el missatge i treballa cada dia més dur per a dur-lo a terme. Prova de la confiança que té Oliva amb la plantilla és el fet que assegurava no tenir la sensació que les baixes per sanció compliquin la situació. “Aquí ningú és insubstituïble i tothom treballa per tenir el seu lloc, veig la gent molt preparada”, ha afirmat.

El tècnic grana ha afirmat també que està convençut de la victòria i que l’equip repetirà la bona imatge oferta a Vallecas però que ho farà amb un premi millor, la victòria.

Finalment, Oliva ha estat preguntat per la seva imbatibilitat a casa. L’entrenador ha dit que si això s’allarga ja en parlarem, però que de moment no vol pensar-hi, el que s’ha de fer és seguir treballant per mantenir-ho. 

gimnastic-ucrania