gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "El nivell de competència és el més positiu"

Joan Carles Oliva ha comparegut davant dels mitjans després de finalitzar el partit al Nou Estadi. El tècnic grana s'ha mostrat satisfet davant la victòria del Nàstic, que manté l'equip a 4 punts del descens. Per a Oliva, el nivell de competència dintre el vestuari és el més positiu perquè motiva encara més els jugadors. En aquest sentit, el lleidatà ha comentat que hi ha jugadors com Rodri o Álex Ortiz, dels quals ha valorat mol positivament el seu treball avui al camp, que han d'aparéixer més des d'ara fins al final de temporada.

Oliva ha fet una valoració del partit. Per al tècnic grana, l'equip una vegada més ha sabut competir i ha treballat al límit el partit "estic molt content i no només pels 3 punts" ha destacat l'entrenador grana. D'altra banda, també ha afirmat que la segona part ha estat determinada per l'expulsió de Mingo, però l'equip ha sabut posicionar-se bé i mantenir les línies defensives.

Per al tècnic grana, ara les victòries tenen molt de valor. "Ara la fita són 50 punts i hem de lluitar per això" ha destacat Oliva.

gimnastic-ucrania