gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "El nostre objectiu és intentar sumar"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per la sala de premsa. El tècnic grana ha destacat la importància del partit de demà, "hem d'aconseguir un bon resultat per mantenir les nostres il·lusions" ha comentat. Segons Oliva el Xerez és un equip al que li agrada tenir la pilota i que el joc passa pel centre del camp on té jugadors de gran qualitat, com Capi. A més, el tècnic del Nàstic ha destacat la davantera dels andalusos i l'ex grana José Mari que segons Oliva "està fent una temporada sensacional".

Per Oliva el Nàstic és un equip competitiu i ho està demostrant. Creu que estan fent bé les coses i que no s'han de sentir inferiors a cap rival. El tècnic grana ha assegurat que van a Xerez a guanyar perquè necessiten els punts "hem de ser ambiciosos" ha apuntat Oliva. El lleidetà sap que van a un camp complicat però està convençut que si l'equip sap el que han fet a altres camps similars poden ser optimistes.

L'entrenador del Nàstic ha afirmat que la pressió no la fiquen els rivals sinó la situació en la què es troben que els obliga a sumar de tres en tres per sortir d'on estan. Oliva està convençut que a hores d'ara l'únic objectiu que tenen és intentar sumar.

gimnastic-ucrania