gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "El premi que tenim ara és millor"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per la sala de premsa del Nou Estadi.

L'entrenador grana ha explicat que les dues victòries aconseguides han fet que tinguin sis punt més i que l'equip estigui més il·lusionat i content però que han de ser prudents perquè encara queda molt treball per fer. A més, creu que el premi que tenen ara és millor que és ficar-se en una bona dinàmica i sortir d'on es troben, i que han de treballar per aconseguir-ho.

El lleidetà ha assegurat que els jugadors estan treballant molt bé i que tenen molta capacitat de millora. El tècnic del Gimnàstic ha afirmat que s'ha de gaudir de la setmana perquè el grup està content i que han d'intentar que diumenge les sensacions que tenen es puguin ratificar al terreny de joc.

Oliva ha dit que qualsevol partit a partir d'ara és una oportunitat per créixer i que és important perquè juguen a casa davant el públic del Nou Estadi. A més, el tècnic lleidetà sap que per ser forts i créixer ho han de ser a casa.

L'entrenador del Nàstic és optimista perquè veu que l'equip està creixent, estan fent les coses millor i que els nous fitxatges han donat aire fresc. Però Oliva sobretot és optimista perquè l'equip està interpretant el que ell els hi vol transmetre i ha apuntat que estan avançant. Respecte l'afició, el tècnic de Lleida ha dit que els seguidors de l'equip han d'estar contents aquesta setmana i espera que aquesta alegria duri.

Per últim, Joan Carles Oliva ha dit que si l'equip suma de 3 en 3 sortirà d'on està, segur. A més, té clar que si l'equip surt diumenge endollat i amb la intensitat dels dos darrers partits tenen moltes possibilitats de guanyar. El tècnic ha afirmat que quan sortin del descens el principal objectiu és no tornar a caure i que la confiança, sens dubte, la donen les victòries.

gimnastic-ucrania