gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: " En aquests dos partits ens hi juguem moltíssim"

Joan Carles Oliva ha passat aquest migdia per la sala de premsa del Nou Estadi i ha fet una valoració dels propers dos partits que el Nàstic ha d'afrontar lluny del Nou Estadi. El lleidatà ha comentat el missatge que transmet al vestuari: "aquests dos partits fora de casa són molt importants pel nostre futur".

Oliva ha comentat que veu als jugadors molt motivats en aquesta recta final de la temporada i, sobretot, creu que l'equip té possibilitats i criteri per fer les coses bé. D'altra banda, ha lamentat la baixa de Morán "Morán és un jugador clau per a l'equip però hem d'adaptar-nos a la seva absència" ha destacat Oliva. En aquest sentit, ha elogiat el treball de Ludovic Delporte i ha afegit que és un jugador que ha d'aportar molt a l'equip.

El tècnic grana també ha fet referència a la bona segona part que l'equip va fer contra el Tenerife, on va demostrar que pot fer les coses bé. Per a Oliva, la motivació de tots jugadors és bàsica en aquests moments i ha volgut destacar la importància de que jugadors que no juguen habitualment, quan juguen ho fan molt bé, i això dóna tranquilitat i competència bona entre el vestuari.

 

gimnastic-ucrania