gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Ens salvarem fent-nos forts a casa"

Joan Carles Oliva ha comparegut avui a la darrera roda de premsa abans del partit contra la Unión Deportiva Las Palmas. El tècnic ha tornat a incidir en el fet de no mirar més enllà del proper partit. I és que Joan Carles Oliva és conscient que, tot el que sigui mirar més enllà, és un luxe innecessari que no aporta res a l'equip. Una setmana més, el lleidatà ha volgut deixar clar el paper dels partits al Nou Estadi en l'objectiu de la permanència. "Si no ens fem forts a casa, no ens salvarem", va dir. Per a Oliva l'equip ha de ser fort a casa, jugar amb confiança i treure molts punts a l'estadi, ja que és conscient que els punts lluny de Tarragona cada cop seran més cars.

Pel partit de demà l'entrenador grana té clar que s'espera un partit molt diferent al que van jugar contra la Ponferradina. L'equip de Barragan va fer molt de mal a la contra i Oliva ho vol arreglar abans del matx d'avui, ja que la Unión Deportiva és un equip que atacarà molt més, "per la seva pròpia filosofia", va explicar. El tècnic vol que l'equip no repeteixi els errors i demana als seus màxima concentració.

Pel que fa a les dinàmiques Oliva té clar que uns i altres arriben amb ratxes totalment diferents, però no vol que sigui cap motiu de confiar-se. Per al tècnic el fet que un equip pugui estar set jornades sense guanyar és un exemple de la dificultat que té aquesta divisió. Oliva vol aprofitar les sensacions per a tornar-les a veure, no per viure d'elles. El tècnic sap que només una victòria demà farà bo el punt del darrer diumenge contra la Ponferradina.

gimnastic-ucrania