gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Espero trobar el millor Nàstic a casa"

Joan Carles Oliva ha comparegut aquest migdia a sala de premsa.

El tècnic del Nàstic creu que la derrota contra el Barça B no va ser un accident i ha reconegut que el rival va ser superior a ells, i que els va guanyar amb els seus arguments. Oliva però, ja pensa en l'encontre davant el Numancia amb la idea clara que el seu equip serà protagonista. El lleidetà espera trobar la versió del millor Nàstic a casa, el que fa bé les coses, el que lluita i treballa amb molta intensitat "aposto perquè l'equip com a local sigui fort" ha assegurat Oliva, ja que reconeix que fora de casa és més difícil puntuar. Oliva opina que a casa l'equip està donant una bona imatge.

L'entrenador grana té clar que està lluitant per salvar la categoria i vol que l'equip sigui regular "si l'equip encadena victòries cada cop estarem més a prop" ha afirmat. El tècnic grana ha assegurat que han de treballar molt els partits i que estan tirant endavant els encontres amb molt de treball i intensitat. Oliva però, confia plenament que l'equip encara té capacitat de créixer i millorar encara que sap que la necessitat que tenen de puntuar els està limitant molt.

Oliva també ha parlat del retorn de Rubén Navarro i Manel Ruz als entrenaments de grup i de Tuni. Del mallorquí ha dit que està bé i que cada cop entrarà amb més regularitat a les convocatòries i en joc.

gimnastic-ucrania