gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Estem molt bé anímicament"

Oliva ha assegurat davant els mitjans que a Vallecas l'equip va fer el partit que volien i van plantar cara davant un rival amb molt potencial, i per això es va quedar amb una bona sensació. El tècnic grana creu que estan passant un calendari complicat i que fins el moment ho estan fent amb una nota alta a més, Oliva ha afegit que l'equip sap que podria haver guanyat el Rayo i que aquesta confiança és fonamental. Tot i així, el tècnic té clar que l'equip encara no ha aconseguit res ja que tot i estar fora del descens està empatat amb el Salamanca.

L'entrenador lleidetà ha fet una valoració des de la seva arribada a l'equip i ha tornat a insistir que la confiança és bàsica ja que si aquesta no minva sortiran d'on estan. Oliva ha assegurat que l'equip està creixent i està fent bé les coses, i sobretot que l'equip està creient en el que està fent. Per ell aquest aspecte és molt important ja que l'equip ha de creure en el que està fent, en l'objectiu que tenen i en que estan millorant. 

Per últim ha parlat del partit contra el Celta i del rival "estan anímicament molt bé" ha apuntat però segons Oliva el Nàstic també ho està, i creu firmement que tenen opcions. 

gimnastic-ucrania