gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: " Ha estat una setmana per gaudir del què hem aconseguit"

Joan Carles Oliva ha comparegut aquest matí davant dels mitjans, en l'última roda de premsa prèvia a un partit de Lliga d'aquesta temporada. L'entrenador del Nàstic ha destacat el moment dolç que viuen els jugadors, "ha estat una setmana per gaudir del què hem aconseguit, acabar un partit sense pressió és un premi".

Oliva ha explicat en roda de premsa que després de finalitzar l'entrenament, ell i el director esportiu del club han felicitat els jugadors i han volgut agraïr el seu treball, i l'esforç realitzat durant tota la temporada. En quant a l'enfrontament d'aquest dissabte a Ponferrada, el lleidatà ha comentat que el Nàstic anirà a competir per arribar als 51 punts, per donar una bona imatge i per acabar bé la temporada, però també ha volgut comentar que "no posarem cap pressió a un equip que ja ha fet el què havia de fer".

En relació a les preguntes sobre la propera temporada, Oliva ha destacat que els entrenadors sempre volen una continuïtat del bloc, però que depén molt de les circumstàncies  "sovint és difícil mantenir el bloc" ha comentat el tècnic grana. D'altra banda, també ha comentat que els jugadors que han estat importants aquesta temporada s'han de valorar i fer el possible per mantenir el bloc, "però sempre adequant-nos  a les circumstàncies i les limitacions del club". Oliva també ha destacat que "no vull individualitzar en cap jugador, hem de valorar el conjunt de l'equip".

gimnastic-ucrania