gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem creat un clima que ha fet possible tot el què hem aconseguit"

Joan Carles Oliva ha comparegut aquesta tarda davant dels mitjans i ha transmès la satisfacció per la fita aconseguida, "hem tornat a viure una tarda inoblidable, el partit ha estat un reflex del que h viscut l'equip durant tot l'any" ha comentat Oliva.

El tècnic grana ha destacat que "hem creat un clima que ha fet possible tot el què hem aconseguit. El d'avui ha estat un punt i final increible, les sensacions que s'han generat són per gaudir-les". Segons Oliva, la temporada ha estat molt complicada, la plantilla ha patit molt col·lectivament, però els jugadors han treballat molt dur, amb molta intensitat i molta lluita per aconseguir l'objectiu. Oliva ha reconegut la seva satisfacció perquè el Nàstic continui a la segona divisió, "perquè és un club que s'ho mereix. És un orgull treballar en un club com el Nàstic" ha afirmat el lleidatà.

Oliva ha recordat la bona feina feta al mercat d'hivern per la direcció esportiva del Nàstic, que va permetre incorporar a l'equip jugadors que han estat claus per aconseguir aquesta permanència. Finalment, Oliva ha recordat a l'afició del Salamanca i ha lamentat la situació que està patint l'afició.

gimnastic-ucrania