gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem d’aprofitar les bones sensacions del final de temporada"

Joan Carles Oliva ha ofert avui la primera roda de premsa de la temporada, coincidint amb la tornada a la feina de la primera plantilla del Nàstic. Oliva s'ha mostrat satisfet per agafar el projecte aprofitant la feina feta en la segona volta del passat compionat. El tècnic s'ha mostrat satisfet per la continuitat del bloc i ha assegurat que els jugadors trobaran el mateix entrenador que tenien la temporada passada. Pel que fa als jugadors de la base Oliva ha reiterat que el jugador que dóna el salt és Julio Rico, mentre que en els altres casos hi haurà rotació entre els jugadors del filial que aniran participant de la pretemporada. Oliva ha comparat aquests casos als d'Eloy o Alvaro la temporada passada. 

Pel que fa als futuribles, el màxim responsable del cos tècnic ha deixat clar que no parlarà de noms ni de posicions mentre les operacions no es concretin.

Oliva no es fixa objectius més enllà de créixer cada dia i d'arribar amb un bon nivell de competició a la jornada 1. Oliva és conscient del paper que ha de jugar l'equip a casa, on creu que el camí fet el darrer tram de la 2010/11 és el que s'ha de seguir i atorga al joc de l'equip un paper clau per fer que la gent s'animi a 'envair' el Nou Estadi. 

gimnastic-ucrania