gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem d’arribar més, volem ser protagonistes"

Joan Carles Oliva ha comparegut avui en roda de premsa. El tècnic del Nàstic s'ha mostrat satisfet per la recuperació de diversos jugadors que havien estat dubtes al llarg de la setmana. Oliva no ha revelat cap detall de l'alineació, ni tan sols els divuit que formaran la llista, ja que tots els jugadors han estat convocats per demà.

L'entrenador de Lleida ha comentat que: ‘volem ser protagonistes del joc, sobretot a casa'. Per això el timoner de la nau grana no pensa tan en contrarestar el rival sinó en com poder desenvolupar el seu estil i que sigui el rival qui es vegi sotmès a aquest. El tècnic grana ha reconegut que es treballa per a generar més perill, ja que va veure com, el dia del Betis, el seu equip es ‘diluïa' a partir de la línia de tres quarts.

Oliva ha volgut fer incís en el treball que està fent l'equip. ‘Confio en el que estem fent, jo no puc controlar els resultats, però puc afirmar que estem millorant i evolucionant, i això ens ha de portar a les victòries', va assegurar. L'entrenador ha recordat que l'equip fins ara ha rebut molt pocs premis i que necessita estímuls en forma de victòries.

Pel que fa a l'assistència al Nou Estadi, Oliva va enviar un missatge a l'afició, i és que el tècnic creu que no hi ha temps per a lamentar-se ni per dubtar. ‘Si s'estima el Nàstic és moment de venir al camp a animar perquè ho necessitem per sortir d'aquí, però entenc que és una decisió personal' va afirmar.

 

gimnastic-ucrania