gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem de ser forts des de la primera jornada"

Joan Carles Oliva ha començat la seva compareixença davant la premsa parlant de l'acord entre la LFP i l'AFE, i la disputa de la jornada de lliga. El tècnic grana ha assegurat que tots tenen ganes de competir i fer-ho davant un rival de tanta entitat com és el Valladolid. Oliva espera poder començar amb un bon resultat la temporada i té clar que estan preparats per a competir tot i les baixes d'alguns jugadors. 

L'entrenador ha comentat que respecte l'onze que jugarà diumenge únicament té dubtes en defensa però que demà en el darrer entrenament de la setmana ho acabarà de decidir. El tècnic vol mantenir la mateixa intensitat durant tot el partit i per això té present els jugadors del filial que poden participar al matx, i que aporten "frescor" a l'equip. Segons el tècnic, l'equip ha de ser fort i competitiu des de la primera jornada del campionat i tornar a guanyar la credibilitat que van aconseguir la passada temporada al mantenir la categoria. Oliva té clar que per a guanyar el Valladolid han de fer el joc en el que creuen i intentar ser protagonistes tot i que, té clar que al davant tenen un dels equips més importants de la categoria.

D'altra banda, Oliva ha afirmat que a la convocatòria de diumenge entraran jugadors de la Pobla i ha assegurat que per un entrenador també és molt positiu que aquests jugadors puguin aparèixer amb el primer equip "és un plaer que hi haguin jugadors que debutin a Segona" ha apuntat.

gimnastic-ucrania